a

Giresunlular Başkan Altunay'a Teşekkür Etti

İlçemizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sürekli diyalog halinde olan ve her fırsatta ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Giresunlular Derneğini ziyaret etti. Sultangazi Giresunlular Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarette Başkan Altunay’ı Bahat Sağlık Grubu İdare Amiri ve Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Demiray, dernek yöneticileri ve Giresunlu vatandaşlar karşıladı.

Ziyarette Sultangazi Giresunlular Derneği yönetim kurulu üyeleri dernek Başkanı Ahmet Demiray’ı 30 Mart seçimlerinde seçilecek sıradan Belediye Meclis Üyesi adayı gösterdikleri için Başkan Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım'a teşekkür ettiler. Giresunlular Ahmet Demiray'ın hemşerilerini en iyi şekilde mecliste temsil edeceklerine de inandıklarını ifade ettiler.

Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Demiray ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede yaşayan Giresunluların bir dernek çatısı altında toplanarak gelenek ve göreneklerini genç nesillere aktarmayı amaçladıklarını söyledi. Eğitimden sağlığa, sosyal ve kültürel alanda başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Demiray Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a ve AK Sultangazi İlçe Başkanı AV.Murat Atıma’a bu dönem, kendisine Belediye Meclis Üyesi aday listesinde yer verdikleri için Giresunlular Derneği adına teşekkür etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, yöre derneklerine önem verdiklerini ve bölge halkının fikirlerini dile getirmek gibi bir misyonunun olduğuna dikkat çekerek, “Hayata geçireceğimiz sosyal, ekonomik ve kültürel projelerle Sultangazi’nin yüzünü güldürmek bizlerin en büyük hedefi” dedi.

Ziyarette konuklara Giresun’un vazgeçilmez tadı fındık ikram edilirken Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Demiray Sulltangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı AV.Murat Atım’a Ayetel Kürsi yazılı vazo hediye etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP bürosuna saldırı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.