a

Ağzı Bozuk Meclis Üyesi

Adı Ahmet Ali Sukas, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Avukat. Ama ağzı bozuk mu bozuk.
Sitemizde yer alan “Abdullah Güler Öyle bir şey söyledi ki” haberine yorum yapan CHP’nin hukukçu meclis üyesi Ahmet Ali Sukas, ağzını bozdu. Sitemize hakaret eden Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Sukas’ın ağzının bozuk olduğunu da bu vesileyle öğrenmiş olduk.

 

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Güler’in “Eski meclis üyelerini harcamışsınız” söylemine sus pus olan Sukas, bunu haberleştiren ve okurlarıyla paylaşan Eminhaber’e “sus pus” olamadı. Bilgisayar başında sanal klavye kahramanlığı yapan CHP’li Meclis Üyesi, “Siz misiniz bunu haber yapan?” edasıyla edep sınırlarını aştı.

 

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Güler’in ortaya attığı bir gerçeğe sadece sessiz kalanlar, efeliği haber yapılınca gösterdiler. Sanal alemde hakaret eden Sukas’a yine bizlerde sanal alemden bir kaç defa mesaj yazdık. Ama ağzı bozuk kahramanımız mesajlarımızı okumasına rağmen cevap vermedi yada vermek istemedi.

 

Biz Sayın Sukas’ın güne merhaba dediğinde nasıl bir hata yaptığının farkına varacağına, siyasi ve hukukçu kimliğine yakışır bir şekilde bizleri arayarak özür dileyeceğine inanıyoruz.

 

Sayın Sukas güne merhaba dediğinizde numaramızı uzaklarda aramayın. Telefonunuzu kapattığınızdan dolayı bir kaç kez aramamıza rağmen size ulaşamadık. “Kim aramış” mesajı geldiğinde son 4 rakamı 86 73 ile biten numara bize aittir. Rahatlıkla bizleri arayabilirsiniz.

 

ABDULLAH GÜLER ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEDİ Kİ. TIKLAYIN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Suriyeli çocuklar için okul açılacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.