a

Abdullah Güler Öyle Bir şey Söyledi ki!

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Abdullah Güler, “Belediye Kanunu” konulu seminerde Sultangazili Belediye Meclis Üyelerini bilgilendirdi.

 

Perşembe günü gerçekleşen Sultangazi Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı sonrası Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Abdullah Güler, meclis üyelerini belediye kanunu hakkında bilgilendirdi. 2009-2014 yılları arasında Sultangazi Kurucu Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkanvekili görevinde bulunan Güler, Cumhuriyet Halk Partisi sıralarında eski meclis üyelerinden kimseyi göremeyince “Ne yaptınız hepsini harcadınız mı?” diye sordu. CHP’li meclis üyeleri ise Güler’in bu söylemi karşısında suskun kalmayı tercih ettiler.

 

Seminer öncesi Ak Parti sıralarında beraber çalıştığı birçok arkadaşının yeni dönemde de meclis üyesi seçildiklerini söyleyen Güler, CHP’nin bu geleneği neden sürdürmediğini merak etti. Güler, “Haluk Bozkurt, Ali Koç gibi isimler vardı. CHP yeni dönemde en azından eski üyelerden 1 isme yer vererek geleneği sürdürebilirdi. Eskilerin tamamı harcanmış.” Diye konuştu.

 

Seminer öncesi bu açıklamasıyla dikkat çeken Güler’in bu söylemlerine ise CHP’li meclis üyeleri sessiz kaldılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Adnan Oktar’ın “Aslanları”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.