a

AGD'den Çanakkale Ziyareti

Namaz sonrası çorba ikramının ardından Kuran-ı Kerim tilavetine geçilen programda AGD Çanakkale Şube Başkanı Muhammed Sezgin'de bir selamlama konuşması yaptı. Programda Sultangazili sanatçı Ahmet Hakan Karagül'de Anadolu Gençlik Derneği Sultangazi Temsilciliğini temsil etti. Daha sonra ülkenin dört bir yanından gençlere AGD Genel Başkanı Salih Turhan hitap etti.Ersan Bilgin’in yaptığı duanın ardından binlerce genç şehitliği ziyaret edip duada bulundular.

Anadolu Gençlik Derneği Sultangazi temsilciliği Çanakkale zaferinin 99. Yıldönümünde 400 gençle Gelibolu yarımadasına çıkarma yaptı. İnancın ve azmin teknolojik üstünlüğe galip geldiği bu topraklara yapılan ziyarette öğrenciler şehitlik abidesinde toplu fotoğraf çektirdi. Kuran-ı Kerim ayetlerinin hep bir ağızdan coşkuyla seslendirildiği ziyarette şehit dedelerinin kabirlerinde toplu bir şekilde dua eden gençlere çevredeki vatandaşlarda eşlik etti. Yüz binlerce kahraman şehidin kanıyla sulanmış bu toprakları ziyaret ederken o günkü iman ve şuuru yeniden hissettiklerini belirten gençler duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de hastane koridorunda yaşanan arbede kamerada

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.