a

Cahit Altunay; ACIMAYACAĞIZ

Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’ne devredilen FETÖ’nün ilçedeki okulu Murat Hüdavendigar Üniversitesi’nin adının değişeceğini söyledi.Altunay, kurumlarda ki FETÖ’cülerin de temizleneceğini ifade etti.

Başkan Altunay, Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde Sağlık Meslek Yüksekokulu olarak eğitime devam edecek olan okulun isminin değişeceğini belirterek, “1 ay sonra burası Sağlık Meslek Yüksekokulu olarak hizmet verecek. Bezmialem Vakıf Üniversitesi’ne bir talepte bulunduk. Buranın adını bizler koyalım. İnşallah buraya 15 Temmuz şehitlerimizden birinin adını koyarak, şehitlerimizi Sultangazi’de yaşatacağız.” Dedi. Altunay, İstanbul Üniversitesi ile birlikte ilçede üç okul daha yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Cahit Altunay, başta Sultangazi Belediyesi olmak üzere diğer kurumlarda FETÖ mensuplarıyla ilgili inceleme yaptıklarını belirtti. Altunay, “Gerek kurumlarımızda, gerek ise bize ait olmayan kurumlarımızda duyumlarımız ve bu konuda delillerimiz olduğu takdirde, kusura bakmasınlar acınacak hale düşmemek için acımayacağız.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yusuf Özel’den ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ Öncesi Açıklama

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.