a

CHP'li Kadınlardan Halaylı Kutlama

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Mustafa Sarıgül Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi. Programa Evsal İsa Yucak, Ergin Turan, TDH Sultangazi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, CHP İlçe Başkan Yardımcıları Serdal Çelik, Serpil Akkaya Kuruçay ve çok sayıda kadın katıldı.

Yoğun bir seçim çalışmasına giren CHP'li kadınlar Mustafa Sarıgül Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen programa katılarak, stres attılar. Davul-zurna eşliğin de halayların çekildiği kutlama programında CHP'li kadınlar “30 Mart akşamı Mustafa Sarıgül'ün Belediye Başkanlığını da halaylarla kutlayacağız” dediler.

Programa katılan Evsal İsa Yucak,ezilen, şiddet gören ve toplumda etkin bir rol almaya çalışan kadınların gününü kutladı. Yucak, “Kadınlarımızın herşey de emeği büyüktür. Onlar her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor. Kadınlarımıza en büyük değer veren partide CHP’dir. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Sarıgül 30 Mart akşamı İstanbul'u kazandığında kadınlarımız için olan o güzel projelerini uygulamaya geçirerek, bu değeri birkez daha gösterecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de Mustafa Sarıgül Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı