a

Ülkenin yarısının oyunu alan Ak Parti’yi kutluyoruz

Merkezi Sultangazi’de bulunan ve 400 üyeye sahip olan İstanbul Spor Ayakkabıcıları Derneği (İSAD) 1 Kasım seçimi sonrasında sandıktan tek başına iktidar olarak çıkan Ak Parti’yi tebrik etti.

 

İstanbul Spor Ayakkabıcıları Derneği (İSAD) Başkanı İsa Görer imzasıyla yayınlanan açıklamada, “1 Kasım seçimlerinde ülkenin yarısının oyunu alan Ak Parti’yi kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

İstanbul Spor Ayakkabıcıları Derneği (İSAD) Başkanı İsa Görer, seçimin Ak Parti’nin büyük başarısıyla sonuçlandığını ve milletimizin tek parti iktidarını koalisyona tercih ettiğini söyledi. Seçimin ülke genelinde yüksek katılımla, güvenli ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesini demokrasi adına memnuniyet verici olarak gösteren İsa Göre, başta yüzde 49,5 gibi son derece önemli bir oy oranıyla halkın desteğini alan Ak Parti olmak üzere, tüm partilerin kadrolarını tebrik etti.

 

Sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Görer yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

 

“Halkımız güçlü bir hükümet ve istikrar istediğini gösterdi. Güçlü bir hükümetin reformlarla ekonomide büyük işler yapabileceğini düşünüyoruz. Zaman kaybetmeden istikrarı sağlayan, ekonominin önünü açan, üreticiyi destekleyen iç ve dış politikaların hayata geçirilmesini bekliyoruz. Herkesin seçmenin tercihine saygı duyması lazım. Bizim de iş dünyası olarak ‘seçim sonrası ne olur’ diye kafamızda soru işaretleri vardı ve inşallah tek parti iktidarı ülkemiz için umut olur ve karamsarlıkların ortadan kaldırılması sağlanır. Artık herkes ‘hükümet kurulacak mı, kurulmayacak mı’ diye değil, işlerini, geleceğini düşünür. Seçimlerden tek başına iktidar olarak çıkma başarısını gösteren AK Parti ile birlikte TBMM’de temsil edilmeye hak kazan tüm siyasi partilerimizi ve milletvekillerimizi kutluyorum”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yeni Kabinede Kimler Yer Alacak?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.