a

Yusuf Özel’in Sağlık Durumu İyi

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel beyin kanaması şüphesiyle geçtiğimiz gün Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

MHP İlçe Başkanı Özel geçtiğimiz gün sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları gece yarısı sona verdi ve Esentepe Mahallesi’nde bulunan evine döndü. Başkan Özel evine vardığında aniden fenalaştı. Ailesi tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Başkan Özel Nöroloji Servisinde tedavi altına alındı. Uzman Doktorlar tarafından müdahale edilen Özel’in sağlık durumu iyi. Başkan Özel beyin kanaması riskine karşı haftasonunu hastanede gözetim altında geçirecek.

 

 ÜLKÜCÜLER HASTANEYE AKIN ETTİ

 

Başkan Özel’in rahatsızlandığını duyan İstanbul’un dört bir yanından ülkücüler hastaneye koştu. MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Milletvekili Celal Adan, MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, Milletvekili adayı Mehmet Aslan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen ve ilçe yöneticileri hastaneye ilk koşan isimler arasındaydı. Başkan Özel’in durumunu hakkında Genel Başkan Devlet Bahçeli’de telefon ile arayarak bilgi aldı ve telefon ile görüştüğü Başkan Özel’e geçmiş olsun dileklerini sundu. Ülkücüler Başkan Özel’i hastanede bir an olsun yalnız bırakmıyor.

 

CİVAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

yusuf özel-suzan dağlar civan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi’nde seçim aracına saldırı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.