a

Yusuf Özel Tepki Gösterdi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında skandal. Çelenk sunma programı Cuma namazı ile aynı saate denk getirildi.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. Yıldönümü kapsamında bastırılan davetiyeler dağıtıldı. İlgili bakanlık tarafından hazırlanan, ilçe kaymakamlıkları tarafından dağıtılan kutlama programı davetiyesinde gözden kaçan bir durum ise törene katılacaklara tereddüt yaşatacak. Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni 28 Ekim Cuma günü saat 13.00’te düzenlenecek. Ne var ki çelenk koyma töreni Cuma namazına denk getirilmiş.

gggg

 

Çelenk sunma törenine hem protokol, hem siyasiler, hem de daire müdürlerinin katılması beklenirken, Cuma saatine denk gelmesi ile katılımcıların tereddütte kalacağı, çelenk sunma törenine mi, yoksa Cuma namazına mı gidecekleri kararsızlığı yaşanacağı için yetkililerden çelenk sunma töreninin saatinin değiştirilmesi istendi.

Sultangazi Kaymakamlığı tarafından kendisine ulaştırılan davetiyede ki ayrıntıyı fark eden MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, “Bu programı hazırlayan yetkililer, hangi mantıkla bu programı hazırlamışlar? Çelenk sunma programını Cuma saatine denk getirmişler. Bunu şiddetle kınıyoruz. Millet Cuma namazına mı gidecek, çelenk koymaya mı? MHP olarak tören saatinin 12.00 ya da Cuma namazı sonrasına alınmasını talep ediyoruz.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İlçe Kaymakamı Resmen Sultangazili Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.