a

Yusuf Özel;İl Başkanımızın Her Zaman Yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’a yönelik iftira saldırılarına karşı ülkücü camia ayaklandı. Sözde internet sitesinde Karataş’a yönelik çirkin iftiraların yayınlanmasından sonra ülkücü camia il başkanına sahip çıktı.

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel’de İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’a sahip çıkarak çok sert açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığının kutsal, şerefli ve bir şehit makamı olduğunu söyleyen Özel, “Milliyetçi-Ülkücü Hareketin kurum ve kuruluşlarında temsil makamın da bulunan kişi ve kişilere yersiz, mesnetsiz ve alçak şekil de iftira atan boz çakallar, aslı itibari ile gece gündüz şerh zihniyetleri ile kendileri için kazdıkları fitne çukuruna er ya da geç abdestsiz halde gömülecektir.” Dedi.

Partisinin İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş’a yönelik yapılan çirkin iftiraları şiddetli bir şekilde kınayan Yusuf Özel, “MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı olarak her zaman İl başkanımızın yanındayız.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bir kanun kaçağının entrikaya dönmüş sitesi…!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.