a

Yunus Emre Mahallesi’nde Facianın Eşiğinden Dönüldü

Yunus Emre Mahallesinde çöpe konteynırına atılan strafor köpük malzemesinin tutuşması sonucu facianın eşiğinden dönüldü.

3 ARAÇ, BİR BİNA HASAR GÖRDÜ

Yunus Emre Mahallesi, Adem Yavuz Caddesinde çöp konteynırına atılan strafor köpük atıkları, çöp konteynırına atılan yanıcı bir madde sonucu alev aldı. Esnafın söndürme tüpleriyle müdahale ettiği yangın sonucu 3 araç maddi hasar gördü. Alevlerin yayılması sonucu bir bina da kısmi olarak hasar gördü. Alevlerin binayı sarması sonucu, binada ikamet eden vatandaşlar tahliye edilmeye çalışıldı. Binada bulunan 3 yaşındaki bir çocuk dumandan boğulmaktan son anda kurtarıldı.

ÇÖP TOPLAYAN ŞİRKET BU ARTIKLARI ALMADI

Olayın tanığı olan esnaflar, “Bir binanın dış cephe kaplamasını yapan ustalar, strafor artıklarını çöp konteynırına atmışlar. Çöpleri toplamaya gelen Akmercan şirketi işçileri ‘Bu artıkları biz alamayız’ diyerek, strafor parçalarını konteynırda bırakmışlar.”

CAN KAYBI OLSAYDI BUNUN HESABINI KİM VERECEKTİ?

Daha sonra çöp konteynırına atılan yanıcı bir madde sonucu bu artıklar alev aldı. Az kalsın faciaya sebep oluyordu. Bunun sorumlusu kim? Çöp toplayan firma bu çöpü almayacaksa, bunu almayacağını belediyenin ilgili birimine bildirmeliydi. Ve bu artıklar o birim tarafından alınmalıydı. Şimdi burada mal kaybı oldu, çok şükür ki can kaybı olmadı. Az kalsın bir çocuk hayatını kaybediyordu. Allah muhafaza böyle bir şey olsaydı, bunun hesabını kim verirdi?” diye tepki gösterdiler.

YUNUS EMRE YANGIN (2) YUNUS EMRE YANGIN (3) YUNUS EMRE YANGIN (4) YUNUS EMRE YANGIN (5) YUNUS EMRE YANGIN (6) YUNUS EMRE YANGIN (7) YUNUS EMRE YANGIN (8) YUNUS EMRE YANGIN (9)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

O Zafer Sultangazi’de Kutlandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.