a

Yucak'tan Baklavalı ziyaret

Cebeci spor kompleksinde AlaattınCepeloğlu yönetiminde süren hazırlıklarda futbolcuların oldukça istekli olmaları gözden kaçmazken antrenmanı izleyenler arasında Sultangazispor Kulübü 2.Başkanı  İsa Yucak’ta vardı.


Yucak, Genel kaptan Sedat Çetintaş , Teknik direktör Alaattin Cepeloğlu’ndan takımla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.İsa Yucak,Antrenman sonrasında Futbolculara Baklava ikramında bulundu. Hatıra fotoğrafının ardından antrenman sahasından ayrılırken sitemize yaptığı açıklamada, Sultangazispor’un her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var. Biz yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz fakat bu yeterli olmuyor.


Buradan bir kez dahaSultangazili İş Adamlarımıza, STK’larımıza seslenmek istiyorum. 3. Lig yolundaSultangazispor’a daha fazla destek olsunlar. 


Takımla ilgili Genel Kaptanımız ve Hocamızdan aldığım bilgiler takımın performansından memnun olduklarını ligin ilk yarısının bitimine 3 hafta kala lider ile aramızda 3 puan fark olduğunu ifade eden hocamız, bu üç haftayı da kayıpsız geçersek devre arasında eksiklerimizi tamamlayarak şampiyonluğun en büyük adayı Sultangazispor olduğunu ifade ettiler. Buda şunu gösteriyor ki Sultangazi takımına sahip çıkarsa beklediği 3. Ligi bu sezon görebilir diye ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa'da polise saldırı 1 Şehit

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.