a

Yucak'ın STK Ziyaretleri Devam Ediyor

CHP Sultangazi Belediye Başkan aday adayı İsa Evsal Yucak saha çalışmalarına aralıksız olarak devam diyor. Önce CHP sloganıyla çalışmalarına başlayan Yucak 75. Yıl Mahallesi’nde ki Pir Sultan Abdal Derneği Sultangazi şubesini ziyaret etti.

Ziyarette hoş geldiniz konuşması yapan Pir Sultan Abdal Derneği Sultangazi şube Başkanı Göksel Fidan, CHP’nin halkın talepleri noktasında hareket etmesini istediklerini, ama bu sistem içerisinde bunun çok da mümkün olmadığını söyledi. İnsanların istek, talep ve ihtiyaçlarını karşılamak insanlığın göstergesi olduğunu belirten Fidan, insanların özgür olmaları gerektiğini savunan bir dernekte görev aldıklarını ifade etti. İktidara gelenlerin halkın istek ve ihtiyaçların görmezlikten gelmeleri noktasında halkın hesap sormanın en doğal yol olduğunu belirtti.



CHP Sultangazi Belediye Başkan aday adayı İsa Evsal Yucak, kendisinin halkın arasından gelen biri olduğunu, Sultangazi’nin gerek fiziki gerekse sosyolojik yapısını çok iyi bildiğini ve her inanca saygılı olduğunu söyledi. İnsanların inançlarından dolayı yadırganamayacağını da söyleyen Yucak, inançlarını huzur içerisinde yerine getirmek her insanın en doğal hakkıdır dedi. Cem evlerini de bir ibadethane olduğunu ve cami ve cemevlerinin yan yana olmasında şahsi olarak hiçbir sakınca görmediğini belirtti.


Uzun yıllar Sultangazi’de yaşadığını belirten Yucak, Sultangazi’nin gerçek sahipleri bizleriz, yıllardır sıkıntıların bizler çekiyoruz. Yapılan her faydalı işte olmaya çalışıyoruz ve halkımız seviyoruz dedi. Artık bir değişimin zamanının geldiğini söyleyerek, Sultangaziyi gerçek sahipleri yönetmeli dedi. CHP’nin Sultangazi’de iktidarıyla bir çok problemin otomatikman çözüleceğini söyleyerek halkın iktidarı için destek istedi.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Ak Parti'den İlk Aday; Ramazan Boluk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.