a

Yucak Muhtarlarla Buluştu

Sultangazi Belediye Başkanlığına talip olan Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan aday adayı İsa Evsal Yucak Kargı Kuzu Çevirme’de ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Kahvaltıda muhtarlarla bir araya gelen Yucak, “Bütün hayatım Sultangazi’de geçti” diyerek kahvaltının tanışma amaçlı düzenlendiğini söyledi. “Sultangazi’nin gerçek sahipleri biziz” sloganıyla aday adaylığı süreci olmasına rağmen bir aday gibi çalıştığını ifade eden CHP Belediye Başkan aday adayı İsa Yucak, “40 yıldır bu ilçede yaşayan ve sizin içinizden biri olarak Sultangazi’yi yönetmenin bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum” dedi.


Yucak konuşmasının sonunda muhtarların her zaman halkın içinde olduklarını ve muhtarların ilçenin aynası olduğunu söyledi.







 

Kahvaltıda konuşan Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı ve İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Bayram Döğer İsa Evsal Yucak’ı yıllardan beri tanıdıklarını ve kendisine çıktığı yolda başarılar diledi. Döğer, Sultangazi’nin 500 bin nüfustan oluştuğunu belirterek, “İlçemiz 500 bin nüfustan oluşuyor. Dışarıdan bir isimden çok kendi içimizden birinin belediye başkanı olması en büyük temennimizdir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gürsel Tekin Adaylığını Açıklayacak!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.