a

Yucak: Çalınmadık kapı bırakmayacağız

Zübeyde Hanım Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarının çözümüne ve komşuluk bağlarının güçlenmesine önem veren Evsal İsa Yucak Zübeyde Hanım Mahallesi'nde ev ziyaretindeydi. Mahalle sakinlerinin de katıldıkları ziyarette,  çaylar içildi, sohbet edildi Zübeyde Hanım mahallerinde ki sorunlarını Evsal Yucak'a aktardı. Yucak ev halkı ile sohbet ederek, dert ve sıkıntılarına ortak oldu.

HALKI DİNLEYEN YÖNETİM

Sultangazi Belediye Başkanı Aday Adayı Evsal İsa Yucak  ''Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip ve halkla sohbet edip onların istek ve şikâyetlerine çözüm olmaya çalışacağız. Girilmedik-çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz Sultangazi Belediyesi'dir. İnşallah belediyeyi alacağız.” dedi.

SULTANGAZİ'Yİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Sultangazi'yi yeniden imar edeceklerini söyleyen Yucak, “Zübeyde Hanım Mahallesi'şu anki hali ile mahalle statüsünden köy statüsüne düşmüştür. Gerek ulaşım açısından yolları ile bağlantı yollarında asfaltı yok ulaşım araçları yok. Ulaşım konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Sadece sorun bu değil sorunun kendisi ise; bu mahalle mevcut yönetim tarafından gözden çıkarılmıştır” eleştirilerinde bulundu.

CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Evsal İsa Yucak'a Meclis üyesi aday adayı Ergin Turan, Hasan Erginyavuz ve partililer gün boyu eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Abdurrahman Mete'de Ak Parti'den Başvurdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.