a

Yucak; Ben Halkın İçinden Biriyim

“Doğuşumuzdan bugüne kadar Sultangazi’ye hizmet ettik. Ve bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen CHP Belediye Başkan aday adayı İsa Evsal Yucak, Sultangazi’nin gerçek sahiplerinin kendileri olduğunu söyledi. 1978 yılından bu yana Sultangazi’de yaşadığını belirten Yucak, “Buranın sorunlarını bizden daha iyi bilen olmaz. Ben Sultangazi'nin eskilerindenim. Ben halkın içinden biriyim” dedi.










Sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Yucak, “Ben sizleri mahcup edecek hiçbir şey yapmayacağım” dedi. Sultangazi’de ve örgüt içerisinde çok iyi tanındığını ifade eden Yucak, CHP tabanından destek gördüğünden dolayı Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyledi.
 
“Esas olan CHP'dir. Adaylaşma sürecinde CHP kimi işaret ederse, kimi aday gösterirse biz çalışmaya devam edeceğiz. Esas olan CHP'nin kazanmasıdır” diyerek sözlerini sürdüren CHP Belediye Başkan aday adayı İsa Evsal Yucak, aday olduğu takdirde ilçede diğer kesimlerden de oy alacağına inandığını ifade etti. Sultangazi'de artık bir değişimin yaşanmasının zamanı geldiğini belirten Yucak, “Amacımız ilçemize daha hizmet sunmaktır” diye konuştu. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AK Parti'de yerel seçim başvuruları 1 Ekim'de

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.