a

Gecelerin Messi’si Oldu

7 yaşında Seyit Ateş tarafından keşfedilen Sultangazili Muhammed Demirci, bugün ulusal basında sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafla gündeme geldi.

 

Beşiktaşlı taraftarların çok şey beklediği Muhammed Demirci, ortaya koyduğu futbolla değil gece hayatıyla gündeme gelmeye başladı. Yerli Messi diye lanse edillen Muhammed Demirci, futbol hayatındaki başarısızlığıyla Beşiktaşlılar başta olmak üzere tüm futbolseverlerde hayal kırıklığı yaratmıştı.

muhammed_demirci_gece aleminde_1

Genç futbolcu önceki gün dev Hummer cipiyle Nişantaşı’ndaydı. 20 yaşındaki futbolcu, Gürcü plakalı aracıyla görüntülenince yüzünü sakladı.

 

DAHA ÖNCE DE AUDİ’YLE KAZA YAPMIŞTI

 

2013 yılında da yine bir saha dışı olayla gündeme gelen Muhammed, Audi marka otomobiliyle Üsküdar’da zincirleme bir kazaya karışmıştı. Muhammed Demirci’nin kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak önünde seyreden Kemal Mahi yönetimindeki İETT çalışanlarını taşıyan servis minibüsüne çarpmıştı ve meydana gelen zincirleme kazada servis minibüsünde bulunan Osman Gögercin isimli yolcu hafif şekilde yaralanmıştı.

muhammed_demirci_trafik kazası

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yasemin Öney Cankurtaran İddialı Konuştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.