a

Yeni Başkan Ercan Karabayır mı?

Sultangazi’nin başarılı ekiplerinden Sultangazispor, 3.lig yolunda en başarılı sezonlarından birini geçirdikten sonra yönetimsel olarak değişikliğe gitme kararı aldı.

Konya Atatürk Stadyumunda Muğlaspor ile oynanan play-off maçından sonra toplanan Sultangazispor yönetim kurulu, camiayı yakından ilgilendiren bir karara imza attı.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA KADAR MEVCUT BAŞKAN VE MEVCUT YÖNETİM

Sultangazispor Başkanı Osman Cengiz’in istifasını yönetim kuruluna sunması üzerine, yönetim içerisinden kulübü olağan kurula kadar idare edecek bir başkan adayı çıkmadı. Bunun üzerine olağan üstü genel kurul kararı alan Sultangazispor Yönetimi, 28 Mayıs 2016 tarihinde Altınser Restaurantta genel kurul yapılmasına karar vermişti. Kulübü genel kurula kadar mevcut Başkan Osman Cengiz ve mevcut yönetim kurulu idare edecek.

Olağan genel kurul kararının alınması ve bu kararın gazetede yayınlanmasından sora başlayan süreçte şimdi kafaları meşgul eden soru, kulübün yeni başkan aday veya adaylarının kim olacağı…

CAMİADA CEVAP BEKLEYEN ACİL KONULAR VAR

Yeni sezon çalışmaları dahilinde mali bütçenin bir an önce oluşturulması, futbolcu transferleriyle birlikte takımın bir an evvel kurularak, 3.lig hedefine uygun bir şekilde yeniden yapılanmanın başlaması gibi konularının acil cevap beklediği Sultangazispor’da başkan adayı veya adaylarının kim olacağı konusunda tam bir sessizlik hakim.

KULİSLERDE HANGİ İSİM KONUŞULUYOR

Ancak camiaya yakın isimlerle yaptığımız sohbetlerde bir ismin Sultangazispor kulübü başkanlığı konusunda öne çıktığını öğrendik.

Sultangazililerin yakından tanıdığı, 2009 yerel seçimlerinde CHP’den belediye başkan adayı da olan, Sultangazi’nin önemli iş adamlarından Ercan Karabayır’ın yapılacak genel kurulda aday olmayı düşündüğü bilgisine ulaştık.  Kulislerde Karabayır’ın bu konuda pozitif düşündüğü ve yakın çevresiyle bu konuyu değerlendirdiği konuşuluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi’de Öldürülen Taksicinin Evine Dev Türk Bayrağı Asıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.