a

Veysel Çukurçayır’ın Acı Günü

Ayakkabı sektörünün önemli markalarından Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır’ın yeğeni Emre Akçöltekin (14) Almanya’da hayatını kaybetti.

Henüz hayatının baharında, ülkesinden uzak diyarlarda pırıl pırıl bir genç delikanlı. Hayallerinin neler olduğunu bilmiyoruz. İlerleyen yıllarda modern dünyanın hengameli koşuşturmacasın da kendisine nasıl bir rol biçtiğini bilmiyoruz.

13254403_1151665224856384_5694271983117067400_n

Henüz hayatın yüzüne çizgiler düşürmediği, henüz hayatın cilvesinin kendisine acı-tatlı oyunlar kurmadığı, henüz hayatın gerçeklerinin kendisine “keşkeler” yaşatmadığı, henüz 14 yaşında bir genç, hayatın en önemli iki gerçeğinden ikisini de yaşadı… Doğdu ve öldü…

Kendisiyle ilgili çok şey bilmediğimiz Emre Akçöltekin ile ilgili bildiğimiz tek şey, hayat dolu olduğu ve futbolu ve Galatasaray’ı çok sevdiği…

Emre Akçöltekin’in Almanya’da eğitimini sürdürdüğü okulunda şimdi erken kaybetmenin hüznü yaşanıyor. Genç yürekler ölümün kendilerinden çok erken ve zamansız aldığı arkadaşlarının anıları ile buruk bir hüznü yaşıyorlar.

IMG_6338

Türk Alman ve okulda eğitim gören birçok milletten öğrenci, bir Türk Bayrağı üzerine; Emre’nin fotoğrafını, Emre’nin çok sevdiği ve kendisinin de oynadığı futbolun göstergesi bir futbol topunu ve bir turnuvanın sonunda Emre’nin ellerinde havaya kalkan bir kupayı koyarak, kendisiyle ilgili dilek ve temennilerini yazacakları kağıt kalem koyarak bir köşe oluşturmuşlar.

Bizde Gözlem gazetesi ailesi olarak, genç yaşta hayata veda eden ve her genç ölümün arkasından söylenirken insanın boğazını düğümleyen kelimelerin hüznü içerisinde genç kardeşimiz Emre Çöltekin kardeşimize Allah’tan Rahmet diliyoruz.

Değerli dostumuz Sayın Veysel Çukurçayır ve Akçöltekin ailesine, akrabalarına, sevenlerine ve Emre’nin arkadaşlarına Allah’tan sabır diliyoruz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazili Sözde Siyasetçinin Büyük Değişimi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.