a

Vatandaştan Erdoğan’a: Sen gidersen parti çöker ama olsun

Trafik kazası geçiren danışmanı Ali İhsan Arslan’ı, tedavi gördüğü Bağcılar’daki Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3.5 saat kaldığı hastaneden çıkışında makam aracından inerek, burada kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre konuştu.

Hastanenin karşısındaki binada oturan bir vatandaş, Erdoğan’dan, hastanenin atık merkezinin taşınmasını isterken, bazı vatandaşlar da çeşitli isteklerini dile getirdi.

YAŞLI NİNENİN GÖNLÜNÜ ALDI

 

Erdoğan, sağlık sorunları konusunda kendisinden yardım talep eden yaşlı bir kadını sarılarak dinledi.

VATANDAŞTAN “İDAM GERİ GELSİN” İSTEĞİ

 

Vatandaşlar arasında çocuğuyla bekleyen bir kadın, Başbakan Erdoğan’dan idam cezasının geri gelmesini istedi. Erdoğan, bu sözler üzerine, “Hukuk devletinde miyiz? Hukuk devletinin içinde kendi kanunları var değil mi? Ben geçenlerde bir açıklama yaptım duymadın mı? Ne dedim? Dedim ki; ‘Gönlüm idamı istiyor’. Şu anda bizim yasalarımızda idam olmadığı için diyorum ki ağırlaştırılmış müebbet hapis. Ne diyor işte ağırlaştırılmış müebbet hapiste çıkamıyorlar. Ağırlaştırılmış müebbet şu andaki şeyimiz tamam mı?” dedi.

“SEN SEÇİLİRSEN PARTİ ÇÖKER AMA OLSUN”

 

Erdoğan, gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorusu üzerine, “Şu anda süreç devam ediyor. İstişare süreçlerimiz devam ediyor. Halkımızla kamuoyu araştırmalarımız devam ediyor. Bütün bunlardan sonra da nihai kararımızı inşallah vakit gelir gelmez… Şu anda kesin bir tarihimiz yok” dedi.

Bu sırada bir vatandaş Başbakan Erdoğan’a “Seni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Sen gidersen parti çöker ama olsun” sözleri Erdoğan’a tebessüm ettirdi. Kentsel dönüşümle ilgili olarak da talebini söyleyen bir vatandaşa da Erdoğan, “Arkadaşlara verdiğim talimat; burada oturana ben yine burada oturmak istiyorum diyorsa burada yapılan inşaatlardan dairesi kadar daire vereceksiniz” dedi.

ANNE-BABASININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

 

Erdoğan, daha sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan’ın mezarını ziyaret etti. Erdoğan, Anneler Günü olan 9 Mayıs’ta partisinin Afyonkarhisar kampında olacağı için ziyaretini bir hafta önceden yapmış oldu.

(ensonhaber)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AK Partililer bu düğünde buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.