a

Vatandaş İsyan Etti

Atatürk Bulvarı’nda kırmızı ışıkta duramayan otomobil 45 yaşındaki Fatma A. isimli vatandaşa çarptı. Bu kazaya tepki gösteren vatandaşlar ve esnaf yola kasis konulmasını istediler.

 

Önceki gün Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazası vatandaşları isyan ettirdi. Yaya trafiğinin yoğun olduğu Atatürk Bulvarı’ında aşırı hız yapan ve kırmızı ışıkta duramayan bir otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan 45 yaşındaki Fatma A. adlı vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Fatma A.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan vatandaşlar yaptı.

sultangazi kaza

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, vatandaşlar meydana gelen trafik kazasına isyan etti.

 

Atatürk Bulvarı’nda sürücülerin aşırı hız yaptığını belirten vatandaşlar, önlem alınmazsa bu kazaların sayısının çoğalacağını ifade ettiler. Vatandaşlar kazaların önlenmesi için yola kasis konulmasını istedi.

Tüm Yorumlar (1)
  • gaffar
    9 yıl önce
    0 0

    rant için yapılan ışıklardan birilerin fazla kazansın diye yapılan o yerin ışık sistemi acaba trafik için uygunmu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Suzan Dağlar Civan’dan Doğu Türkistan Paylaşımı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.