a

Usta ve Altunay AK Parti Yönetim Kurulu Toplantısı’na Katıldı

Ak Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı Murat Atım başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’da katıldılar.

 

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarına devam ediyor. İlçe Başkanı Av. Murat Atım başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısına Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yanı sıra komşu ilçe Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’da katıldı. Samimi bir havada geçen yönetim kurulu toplantısında her iki belediye başkanı yeni dönemde ki hedeflerini teşkilat mensuplarıyla paylaştılar.

 

Yeni dönem hedeflerini Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle paylaşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçede yapılan çalışma ve projelerin teşkilatın her bir bireyi tarafından vatandaşa çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Başkan Altunay, Ak Parti İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantılarının bir çoğuna katılarak teşkilat mensuplarıyla istişare içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Yönetim Kurulu Üyeleri haftalık olağan toplantısına katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a teşekkür ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AK Parti azınlıkta kalınca