a

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Arnavutköy'de

Arif Sapmaz- Eminhaber; Düzenlenen programa İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Kantar, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz, Arnavutköy MHP İlçe Başkanı Fatih Babacan, MHP Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyeleri Yüksel Emir ve Remzi Aydoğdu, Eski Ocak Başkanları Temel Bedir ve Mustafa Dursun, Arnavutköy Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Savaş Çolak, Sinan Mertoğlu, Serkan Özgür, ocak üyeleri ve birçok MHP’li vatandaş katıldı. Kılavuz, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Kantar ve Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz ile İlçe de yürütülen çalışmalara ilişkin istişarede bulundu.

“Biz büyük ve güçlü bir aileyiz”

Burada bir konuşma yaparak ülkücü gençlere seslenen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Hiç kimse başka hesapların kişisel menfaatlerin peşinde koşmaya kalmasın. Birliğimizi hedef alan hiç bir fitne ve dedikoduya prim vermeyi aklından geçirmesin. Hiç kimse ocağa harcaması gereken zaman ve enerjiyi bizlerle alakası olmayan beyhude çabalara sevk etmesin. Varımızla yoğumuzla tüm gayretimiz, ülkümüzün sancağını daha yukarılara taşımak için olmalıdır. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Ailemizin reisi kıymetli büyüğümüz bilge liderimiz Devlet Bahçeli beydir. Davranışlarımızı onun işaret ettiği hedefe ulaşmayı sağlayacak biçimde sekilendirmek mecburiyetindeyiz. Gücümüzü ve meşruiyetimizi, birbirimize olan sevgimizden alıyoruz. Bu sevgiyi ve saygıyı yıkmak isteyen her kim olursa karşısında önce beni bulacağını bilsin. Hiç bir şekilde bu iradeden taviz vermeyeceğimizden emin olun. Türk milletine hizmet edecek genç bozkurtların önce kendi donanımlarının son derece iyi olması gerekmektedir. Çünkü Ülkücü gençlik, yarının lider ülke Türkiye’sinde ki idareciler olarak devletimizin nihai kadrolarında yerlerini bulmalıdır. Ülkücü olmanın vermiş olduğu en büyük sorumluluklardan birisi de kendinize, çevrenize, milletinize karşı yükümlülüklerinizi en iyi şekilde yerine getirmenizdir. Hak olan, doğru olan yaşantının peşinde olarak çevrenize şahsiyetinizi kabul ettirdikten sonra fikrinizi ve ideolojinizi benimsetebilirsiniz. İlim, iman, ahlak yuvası olarak tanımladığımız Ülkü Ocaklarına gelenler bu esaslara dayalı şekilde yaşamalıdır. Ulaşmamız gereken esas hedeflerden birisi de sorumluluk kültürü içerisinde kendimizi yetiştirip millete hizmet etmektir. Ülkücülük hakkı gözetmek, helali haramı ayırt etmektir” diye konuştu.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz, Genel Başkan Olcay Kılavuz’un ilçe ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP Sultangazi'de Alternatif Tören Düzenledi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.