a

Türkiye'nin En İyi Gençlik Meclisi Sultangazi

Ulusal Gençlik Parlamentosu IX.Genel Kurulu'na Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi damgasını vurdu. 81 ilden 250 delegenin katıldığı Genel Kurulda Mustafa Yiğit başkanlığındaki Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi “Türkiye'nin En İyi Gençlik Meclisi” seçildi. İstanbul adına genel kurula katılan Sultangazi Belediyesi Genel Meclisi Sultangazililere ve İstanbullulara haklı bir gurur yaşattı.

Ankara Dedeman Otel'de gerçekleştirilen Ulusal Gençlik Parlamentosu IX.Genel Kurulu'nda “Türkiye'nin En İyi Gençlik Meclisi” seçilen Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi’nin yürüttüğü çalışmalar büyük beğeni topladı.

Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Mustafa Yiğit başkanlığındaki Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi yaptığı birçok başarılı çalışma ve projelerle ülke genellinde adından söz ettirdi.


AYRINTILAR GELECEK….

Tüm Yorumlar (4)
  • r.guler
    11 yıl önce
    0 0

    Sultangazi Belediyesi Gençlik Meclisi nin bu başarısını ve başkanı sayın Mustafa Yiğiti ve ekibini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını bekliyorum.

  • Murat Güler
    11 yıl önce
    0 0

    Benim de bünyesinde bulunduğum bu değerli meclisin bu tarz bir başarı elde etmesi beni gerçekten mutlu etti. Umarım başarıların devamı gelir ve ben ve benim gibi istekli daha fazla arkadaş faydalanabilir.

  • Ahmet SAYTAN
    11 yıl önce
    0 0

    sizleri SULTANGAZİ tanıyordu. Şimdi tüm TÜRKİYE tanıyor. Başarınız şans değil tamamen emeğinizin karşılığıdır.

  • sultangazili
    11 yıl önce
    0 0

    sen 4 yıl önce bir belediye başkan adayından rüşvet alarak el altından onlar için gizli çalışma yap.cahit başkana küfür et.4 yıl sonra buraya gel….

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sarıkabadayı'nın Sultangazi konseri iptal

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.