a

Türkiye için vira bismillah

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Milletvekili aday listelerinin açıklandığı gün Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi.

 

Sultangazi Belediyesi Nikah Salonun da düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısına Milletvekili Fatma Benli, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, Belediye Meclis Üyeleri, Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

IMG_2237

Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “ 1 Kasım 2015 Türkiye’nin karar günü olacak” dedi.  Ak Parti’nin Türkiye’nin tek imar, inşa ve ihya hareketi olduğunu belirten Civan, “1 Kasım’da ya istikrar diyecek, yada Allah korusun kaos ve kriz diyecek. Ak Parti bir ihya hareketidir. Muhatabı da Türkiye’dir. Amacı taş üstüne taş koymak, büyüttükçe büyümek, Türkiye’nin gücüne güç katmaktır.” Diye konuştu.

 

Ak Parti iktidarında Türkiye’nin devrimsel nitelikte bir dönüşüm yaşadığını ve ülkenin bölgesel bir güç küresel bir aktör haline geldiğine vurgu yapan İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “Türkiye’nin göz kamaştıran bu yükseliş yolculuğunu durdurmak niyetinde olan iç ve dış mihraklara bu süreçte ellerinden geleni artlarına bırakmayacağız. Demirden korksak trene binmez, sudan korksak denize girmezdik. “ ifadelerini kullandı.

IMG_2228

“Türkiye için vira bismillah” diyerek konuşmasını sürdüren Suzan Dağlar Civan, “Bizim için vakit bu vakittir. Bu seçim kampanyamızda gönülden gönüle köprüler kuracağız. Birebir çalışmalara özen vereceğiz. Girmedik ev bırakmayacağız. Camilerde, sokaklarda sohbet ekibi, hatip ekibi oluşturacağız. Seçmen ziyaretlerimiz ana omurgamız olacak.” Diye konuştu.

IMG_2191 IMG_2201 IMG_2204 IMG_2205 IMG_2206 IMG_2207 IMG_2214 IMG_2217 IMG_2221 IMG_2235

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ülkü Ocakları, Şehitleri Anma Programı Düzenleyecek