a

Türk Eğitim-Sen Okul Müdürüne Yapılan Saldırıyı Kınadı

Türk Eğitim-Sen İstanbul 8 Nolu Şube Başkanı Remzi Özmen yayınladığı basın açıklamasında saldırıya uğrayan ve darp edilen İsmetpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Murat Özdemir ve okul yöneticilerine destek çıkarak, terör estiren saldırganları sert bir dille kınadı.

Özmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Gün geçmiyor ki ahlak ve edepten yoksun tek sermayeleri ellerindeki sopaları olan eşkıyalar bir eğitim kurumunu hedef almasınlar. Batman da okula yapılan satırlı saldırının ardında Dün de Sultangazi İlçemiz İsmetpaşa İlköğretim okulunda benzer bir olay yaşanmıştır. Ellerinde sopa ve bıçaklarla okulun içerisine kadar gelen eşkıya için polisler aranmış, bir kaç dakika içerisinde okula gelip bu canileri oradan uzaklaştırmayla yetinmişlerdir.

Okul yönetimi öğlen tatili olması hesabıyla bu caniler etrafta olabilirler düşüncelerini polise aktardıkları halde gereken ihtimam gösterilmemiş on dakika sonra okula giren eşkıyalar yüzlerce çocuğun gözü önünde etrafa küfürler savurup okul bahçesine girmişlerdir. Bu sırada kendilerini teskin etmeye çalışan okul Müdürü Murat Özdemir'i acımasızca darp etmişlerdir.

Dışarıdaki kavgalarını okul idaresine saldırmak için kullanan bu katilleri koruyan kollayan ve gerekli cezayı vermeyen her kim olursa olsun bilsin ki Türk Eğitim Sen olarak takipçisi olacağız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Karabayır'ın mevlidine sevenleri katıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.