a

Tramvay durağında bomba paniği

Milliyetçi Hareket Partisi ve Medical Park Hastanesi’nin bulunduğu Yeni Mahalle Durağı’nda şüpheli paket polisi alarma geçirdi.

 

Şüpheli paketten dolayı Sultangazi’de tramvay seferleri durdurulurken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

 

Olay saat 12.00’da Yeni Mahalle Durağında meydana geldi.

sultangazi-şüpheli paket

Uğur mumcu Mahallesi Yeni Mahalle tramvay durağında şüpheli bir paket gören vatandaşlar polise bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tramvay durağını boşaltarak seferleri durdurdu. Eski Edirne Asfaltı Caddesi çift taraflı trafiğe kapatıldı. Tramvay durağını güvenlik çemberi içine alan polis ekipleri, olay yerine bomba imha uzmanını çağırdı.

sultangazi-yeni mahalle-bomba-

Bu sırada bomba imha uzmanının gelmesini bekleyen vatandaşlar, polisin uyarılarına rağmen dağılmadı. Olay yerine ulaşan bomba imha uzmanı, çevre güvenliğini genişlettikten sonra kıyafetini giyerek şüpheli paketin yanına gitti. Pakete kanca takan ve iple çekerek duraktan uzaklaştıran bomba imha uzmanı, daha sonra peketi fünye yerleştirerek kontrollü bir şekilde patlattı.

IMG_2410

Fünye ile patlatılan paketin içinden kiraz çıktı. Polisler son bir inceleme yaptıktan sonra güvenlik şeridini kaldırarak durakları açtı. Şüpheli paketten kiraz çıkması ile herkes rahat bir nefes alırken tramvay seferleri bir saatlik aksamanın ardından tekrar başladı.

IMG_2414

Tüm Yorumlar (1)
  • gasteci
    9 yıl önce
    0 0

    cahit Altunay korkusundan bu sefer 10 gün uğramaz artık sultangaziye. tayyip erdoğana suikast girişimi sonrası çok korkup 5 gün sultangaziye gelmek bir yana çevresinden bile geçememişti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cebeci Cehenneminde Feci Şekilde Can Verdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.