a

Tetkik Gezisi 4 Gün Sürecek

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Belediye Meclis Üyeleri bugün 4 günlük İtalya gezisine çıktılar.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları 4 gün sürecek olan İmar, Şehircilik, Belediye Hizmetleri İnceleme ve Tetkik Gezisi için bugün İtalya’ya uçtular.

 

4 gün boyunca sürecek olan geziye Ak Parti’den 14 meclis üyesi katılırken, HDP Meclis Üyesi Ali Yurt bu geziye katılmadı. CHP Belediye Meclis Üyelerinden Metin Polat dışında Ahmet Ali Sukas, Doğan Olgun, İmam Koçak, İsmail Akkaya, Necdet Selvi  ve Sait Çoşkunoğlu  geziye katılanlar arasında yer alıyorlar.

cats

 

SAİT ÇOŞKUNOĞLU DAHA ÖNCE ELEŞTİRMİŞTİ

 

İmar, Şehircilik, Belediye Hizmetleri İnceleme ve Tetkik Gezisi her yıl düzenleniyor. 4 gün süren bu gezi bir önceki dönem CHP’li Sait Çoşkunoğlu tarafından eleştirilmişti. O dönem CHP’den meclis üyesi olan ve bu geziye katılanları sert bir dille eleştiren Çoşkunoğlu’nun Meclis Üyesi sıfatıyla bu geziye katılması parti tabanında tepki topladı.

Tüm Yorumlar (1)
  • bburan
    9 yıl önce
    0 0

    Adamlar çok çalıştılar yoruldular biraz tatil neden olmasın.. oysa avurpa medeniyeti ve sosyal yaşantıyı bizden osmanlıdan ögrendi italyanın hangi medeniyetini sultan gaziye getirecekler merak ediyorum (belediYE nin sonunda YE aharfi vardır ……

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bağcılar’a Fon Destekli 20 Proje

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.