a

Suzan Dağlar Civan’dan Derdiyok’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Osman Derdiyok’u ziyaret etti.

28 Şubat Pazar günü Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği kongresinde güven tazeleyerek, yeniden dernek başkanlığına seçilen Osman Derdiyok, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ı ağırladı. Civan, Derdiyok’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi. Ziyarette Sultangazi’deki değişim ve gelişim konuları konuşulurken, sektörün sorunları da masaya yatırıldı.

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği’nin ilçenin güçlü STK’larından biri olduğuna değinen Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği kurulduğu günden bugüne yaptığı çalışmalarla dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başarmıştır. Osman Derdiyok başkanlığında ki, Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği’ne bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

suzan-dağlar-civan-osman-derdiyok-ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sultangazi Müteahhitler Birliği Dernek Başkanı Osman Derdiyok, dernek olarak her zaman Sultangazi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği’nin kuruluşundan bu yana yapmış oldukları çalışmalara yönelik Suzan Dağlar Civan’ı bilgilendiren Derdiyok, “Amacımız; mesleki bilgilendirme, meslektaşlarımızın çalışma koşulları, yerel yönetimle arasında oluşan veya oluşabilecek sorunların çözülmesi noktasında çalışmalar yapmak. Yine sektörümüzün çalışma sahasında oluşabilecek problemlerin çözümünde bazı projeler oluşturmak hedeflerimiz arasında yer alıyor” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Aranan Hükümlü Yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.