a

Ben en büyük enerjimi kendilerinden alıyorum

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, partisinin kadın kolları üyeleri ile bir araya geldi. “Anneler Günü” dolayısıyla partisinin kadın üyelerine bir jest yaparak Altınser Restaurant’ta bir araya gelen Civan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen övgü dolu sözler sarf etti.

 

SULTAN OĞUZ’UN HABERİ… Programa; Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Milletvekili adayı Fatma Benli ve Hüsnü Kılıç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Aynur Keleş ve Melike Kırtay’ın yanı sıra İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili kadın katıldı.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda konuşan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen aktif siyasette yer alan kadınların yaşadıkları zorluklara değinerek “Anneler Günü” dolayısıyla kendilerini unutmayan İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’a teşekkür etti.

 

Aktif siyaset içerisinde yer alan kadınların gecenin geç saatlerine kadar alanlarda olduğuna dikkat çeken Öztürkmen, “Bizler başka anneler gibi çeşitli kurabiyeler yapamıyoruz. Ailelerimizden, fedakârlık yaparak ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceğini inşa etmek için sürekli arazideyiz. Başka evlerin misafiri oluyor, partimizin politikalarını ve nasıl bir geleceğin inşa edilmeye çalışıldığını anlatmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.

IMG_9797

Partisinin kadın üyelerine jest yaparak, onları unutmayan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İstanbul’un ve Sultangazi’nin nabzını tutan anne ve anne adaylarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurcan Öztürkmen kardeşim ve ekibi her zaman olduğu gibi bu dönemde de canla başla çalışmaya devam ediyor. Ben en büyük enerjimi kendilerinden alıyorum. Nurcan kardeşimle aynı yolu yürümekten onur ve gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’e günün anlam ve önemine uygun hediye takdim etti. Öztürkmen ise  İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat’a ve İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’a Plaket taktim etti.Programa katılan davetlilere ise Gül hediye edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

HDP barajı geçerse ne olur?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.