a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • Sultanzade Cafe ve Restaurant görkemli açılış organizasyonuyla hizmete girdi

Sultanzade Cafe ve Restaurant görkemli açılış organizasyonuyla hizmete girdi

Son yıllarda ar arda açılan Cafelerle kamuoyunda ‘Cafeler Caddesi’ olarak lanse edilen Atatürk Bulvarı Caddesi’nde yeni bir cafe daha hizmete açıldı. İşletmecileri arasında Sultangazi Sultançiftliğispor Kulübü Başkanı Osman Büyükgöz’ün de bulunduğu Sultanzade Cafe ve Restaurant Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal, Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Sultangazi’de son dönemde hızla çoğalan sektörlerin başında gelen cafe ve restaurant işletmeciliğinde lüks ve gözde mekânlar açılmaya devam ediyor. İşletmeciliğini Osman Büyükgöz, Adem Kocaman, Zafer Güven ve Bilal Güngör’ün yaptığı Sultanzade Cafe ve Restaurant düzenlenen görkemli açılış organizasyonuyla hizmete girdi. Cebeci Mahallesi Atatürk Bulvarı No:19 adresinde hizmete başlayan Sultanzade Cafe ve Restaurant’ın açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Cyq5QGNXcAAyl2i

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi sokaklarında vatandaşları hayrete düşüren görüntü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.