a

Bir Pazar Alanı Daha

Sultançiftliği, İsmetpaşa ve 50. Yıl Mahallelerinden sonra çok fonksiyonlu pazar alanlarının dördüncüsü Esentepe Mahallesi’nde yapılacak.

 

Sultangazi Belediyesi’nin 7 yıldızlı pazar alanları ve hizmet tesisi yapım hamlesi devam ediyor. Sultançiftliği, İsmetpaşa ve 50. Yıl mahallelerinden sonra Esentepe Mahallesi’nde de 7 Yıldızlı Pazar Alanı ve hizmet tesisi inşa ediliyor.

 

Sultangazi Belediyesi ilçenin farklı noktalarında planladığı 7 Yıldızlı Pazar alanlarının dördüncüsü Esentepe Mahallesi’nde başlatıyor. Esentepe Mahallesi’nde yapılacak Pazar Alanı ve Hizmet Tesislerinin ihalesi tamamlanarak inşaat aşamasına gelindi. Esentepe Mahallesi 2364 sokak’ta 7.500 metrekare alan üzerine yapılacak olan Esentepe Hizmet Tesisleri halkın birçok ihtiyacına cevap verecek.

IMG_4604

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cahit Altunay, Esentepe Mahallesi Pazar Alanı ve Hizmet Tesisleri için 35 Milyon TL bir bütçe ayrıldığını söyledi. Altunay, “2009 yılında Belediye Başkan adayıyken tüm mahallelerde kapalı Pazar alanları yapacağımızın sözünü verdik. Bugüne kadar üç mahallemizde bu vaadimizi yerine getirdik. Sultançiftliği, İsmetpaşa ve 50. Yıl Mahallelerinden sonra Esentepe Mahallemizde de kapalı Pazar alanı konseptini kuracağız. Allah izin verirse bize verilen süre içerisinde tüm mahalleleri bitireceğiz. Önümüzde 3 yıl 3 ay var. Bu 3 yıl 3 ay içerinde tüm mahallelerimizde kapalı pazarların tamamını bitireceğiz. Biz bu dönemin sonunda televizyonların alt yazılarında artık şunu göreceğiz; İstanbul’da sokağında Pazar kurulmayan tek ilçe Sultangazi’dir.’” Dedi.

IMG_4605

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti’ye hizmet için geçti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.