a

Sultangazi'ye Beylik Sökmedi!


Temsilcimiz Sultangazispor hanesine 3 puan yazdırsa da bu galibiyet 6 puan değerindeydi. Maçın 24. Dakikasına kadar ortada geçen maç Erdem’in golünden sonra Sultangazispor’un üstünlüğüyle sürdü.  Rakibine üstünlük kuran temsilcimiz, bulduğu birçok pozisyondan yararlanamadı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan temsilcimiz Sultangazispor, 66. Dakka’da Burak’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Temsilcimiz 10 kişi kalmasına rağmen başarılı futbolunu sürdürdü. Sultangazispor’un 10 kişi kalmasından sonra kalemizde beraberlik golünü arayan  Sultanbeyli günün başarılı ismi kaleci İlkay engeline takıldı. Sultangazi bu zorlu maçtan 1-0 ayrılarak puanını 12’ye çıkardı.


Maç fazlasıyla 3. Sıraya yerleşti.

Maçın Özeti !

Dk.13 = Sultangazispor atağında Serkan’ın ceza sahası dışından vurduğu top yandan auta çıktı.
Dk.24 = Sultangazispor sağ taraftan geliştirdiği atakta Serkan son çizgiye inmeden  topu ceza sahasına gönderdi. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Erdem düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk.58= Orta sahadan gelişen atakta topla buluşan Erdem topa sert vurdu. Kaleci Erol topa iki hamlede sahip oldu.
Dk.59= Kontra atağa çıkan Sultanbeyli topu Önder’le buluşturdu. Önderin vuruşunda kaleci İlkay topu güçlükle kornere çeldi.
Dk.66= Rakibine yaptığı hareket sonrası ikinci sarı kartı gören Burak kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. 
Dk.68= Arda yerini Can’a bıraktı.
Dk.83= Erdem yerini Cem’e bıraktı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında temsilcimiz Remziyle yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamayınca karşılaşma 1-0 Sultangazispor’un üstünlüğüyle bitti.

Sultangazispor 1 Sultanbeyli Belediyespor 0

Haber: Mustafa Yılmaz







Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Müteahhitler Birliği Kuruldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.