a

Sultangazispor’dan Ana Sponsor OSES’e Teşekkür Ziyareti

2014-2015 Futbol sezonun da Bal Ligi temsilcimiz Sultangazispor’un ana sponsoru olan OSES Çiğköfte’ye teşekkür ziyareti.

 

Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz ve Sportif Direktör Alirıza Topçu OSES Çiğiköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ı ziyaret ettiler. 2014-2015 Futbol sezonunda Sultangazispor’un ana sponsoru olarak, büyük destek veren OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, kulübün yapıtığı transferle iyi bir kadro kurduğunu ve 3. Lig yolundaki takımlarına destek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

10613836_724163660970092_1031194572_n

Önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde, önemli adımlar atmak isteyen ve 3. Lige çıkmayı hedefleyen Sultangazispor’a OSES Çiğköftenin her zaman destek verdiğini ve vermeye devam edeceğini belirten Yaşar, kendisinin de Kulüp Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, “Parolamız; 3. Lig. Yapılan transferler ve bulunduğumuz grubu da değerlendirersek, hedefimize bu sezon sonu ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

cats

1 yıl boyunca Sultangazispor’a ana sponsor olarak destek veren OSES Çiğiköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’a teşekkür eden, Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “Kulübümüzün Yürütme Kurulunda bulunan Başkan Yardımcımız Sayın Osman Yaşar, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuştur.” dedi. OSES Çiğköftenin spora verdiği destekten dolayı Osman Yaşar’a teşekkür eden Cengiz, “Bu sezon 1 kat daha şanslıyız. Bundan dolayı bu sezon zirveye oynayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Rekortmen İlçe Sincik’e Tebrik Ziyareti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.