a

Sultangazispor’da Transferler de Son Durum!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sultangazispor’da transferler çalışmaları devam ediyor.

ONUR MENGİ YUVADA KALMAYI TERCİH ETTİ

2015-2016 Futbol sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Sultangazispor, Onur Mengi ile yeniden antlaşmaya vardı. Yeni sezonda da Sultangazispor’un başarısı için mücadele edecek olan Onur Mengi ise, yuvada kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.

onur-mengi

OĞUZHAN BARKIN VE BÜLENT ÇAKMAK ARTIK SULTANGAZİSPOR’DA

Öte yandan geçtiğimiz sezon Tunaspor forması giyen Oğuzhan Barkın, Kütahyaspor’dan Bülent Çakmak’da yeni sezonda Sultangazispor formasını terletecekler.

2014-2015 Futbol sezonunda Tunaspor forması giyen Oğuzhan Barkın, yeni sezonda Sultangazispor için ter dökecek. Başarılı sol bek ile anlaşan Sultangazispor, futbolcunun Tunaspor’da oynadığı 25 maçın tamamında ilk 11’de sahaya çıktığını, 5 asist yaparak Tunaspor’un gol yüküne katkıda bulunduğunu belirtti.

Kütahyaspor’un başarılı forveti Bülent Çakmak’ta yeni sezonda Sultangazispor’un başarısı için mücadele edecek yeni isimlerden biri. Kütahyaspor ile 20 maça çıkan Bülent Çakmak’ın 12 gol atarak takıma büyük katkı sağladığı belirtildi.

Erokspor’dan Doğan Yeni’yi renklerine bağlayan Sultangazipor ayrıca Kahraman Çetin’le de yeniden el sıkıştı.

bülent-çakmak doğan-yeni kahraman-çetin oğuzhan-barkın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Filistinliler Sultangazi’de Buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.