a

Sultangazispor’da Transfer Bitmiyor

Yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro oluşturmayı amaçlayan Bal Ligi temsilcimiz Sultangazispor Yönetimi, transferde hız kesmiyor. Temsilcimiz son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Samet Kartop’u renklerine bağladı.

 

EMİN HABER-ÖZEL- Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden ve sona doğru yaklaşan temsilcimiz Sultangazispor Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli stoperi 26 yaşındaki Samet Kartop ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Mevkisi stoper olan Samet Kartop, sol bekte de oynayan Samet Kartop, kendisini Sultangazisporlu yapan imzayı bugün kulüp binasında attı.

Samet kartop-sultangazispor

Sultangazispor Kulübü binasında gerçekleştirilen mini imza törenine Kulüp Başkanı Osman Cengiz ve Başkan Yardımcısı Güray Örs’de katıldı. Önemli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “Samet takımımız için hayırlı olsun. Samet’in takımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.  Sultangazi’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Samet ise şampiyonluk yolunda takım için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

samet kartop-sultangazispor-oyuncu hareketleri

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sırplar Bayrampaşa iftarına saldırdı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.