a

Sultangazispor’da İsa Yucak Sürprizi

29 Nisan’da kongreye gidecek olan Sultangazispor Kulübü’nde adaylık yarışı kızışmaya başladı. Evsal İsa Yucak’ın da aday olacağı dilden dile dolaşmaya başladı.

 

Osman Cengiz yönetimin deki mevcut yönetimin yeniden göreve talip olacakları merak konusu olurken, Onursal Başkan Nevzat Yılmaz’ın kongrede aday olacağı konuşuluyor.

 

Sultangazispor camiasında sezonun bitmesiyle birlikte kongre heyecanı başladı. Tüm gözler Osman Cengiz ve Nevzat Yılmaz’a çevrilirken, Sultangazispor Kulübü eski Başkan Yardımcısı işadamı Evsal Yucak’ın da aday olacağı camia içerisinde konuşuluyor.

 

İş ve siyaset camiasının yakından tanıdığı Kardeşler Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Evsal İsa Yucak’ın 29 Nisan’da yapılacak olan kongrede aday olacağı ve Yucak’ın bu yönde çalışmalara başladığı söyleniyor. Camia içerisinde birçok ismin yanı sıra işadamlarıyla ve yakın dostlarıyla adaylık konusunda görüştüğü iddia edilen Yucak’ın ilerleyen günlerde düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna açıklayacağı gündemin ilk sırasında yerini aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazililer Dikkat!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.