a

Sultangazispor yönetimsiz

Neler oluyor bu semte. Herkes köşesine çekildi ve sustu. Yaprak kımıldamıyor semtte.

Sultangazispor kongresine bir haftadan az bir süre kaldı. Ama hala bir başkan adayı çıkmadı. Bir hareketlilik yok, bir çalışma yok bu gidişat iyiye gitmiyor. Kulübün yönetimsiz kalmaması için iyi niyetli girişimlerin olması gerekiyor.

Kulüp kaderine mi terk edilecek? Kayyuma mı gidecek?

Eğer kayyuma gidilirse, bu takım kaybolup gider. Örnekleri var ortada. Olayın bu kadar kötü olmadan önlemini almalılar. Sultangazimizin Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay, kulüp başkanı Sayın Osman Cengiz, semtin hatırı sayılır işadamları ve büyüklerimiz bir araya gelerek çözüm üretmelidirler. Yoksa çok geç kalınabilir.

Mevcut yönetim istifa etti ve gerçekten çok yoruldular. Bence maddi olarak yorulmadılar. Ama manevi olarak bir çöküntü yasadıkları için istifa ettiler. Bence Osman Cengiz yönetimi başarılı bir dönem geçirdi ve takım şampiyon olamadı. Şampiyonluğun kaybedilmesine herkesten daha çok üzüldüler. Sultangazisporun marka değerini yükselttiler ve yeni kurulmuş bir semti İstanbul’a değil tüm Türkiye’ye tanıttılar. Semte heyecan kattılar. Bundan dolayı bir teşşekür daha borçluyuz diye düşünüyorum.

Belediyeler ve büyük şirketler milyon dolarlar harcayarak reklam yapıyorlar. Ama Şu anda en büyük reklam aracı spordur ve Sultangazispor bunu başardı.

Belediyenin artık bu olaya el atması gerekiyor. Eğer şartlar uygun olursa Osman Cengiz ve yönetimi yeni bir yapılanma ile devam etmelidir. Sultangazi’de hatırı sayılır iş adamlarımız ile istişareler yapılmalı ve biran önce bu olayı çözmeliler.  Belediye bu olayın dışında kalamaz. Tüm sorumluluk Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay’dadır.

Evet yeni kurulmuş bir ilçe. Şu an konum olarak ve gelişme potansiyeli olarak üst seviyelerde ama bu gelişmeyi sporda da devam ettirmeli. Şu an Sultangazi’nin en büyük sorunu ve kanayan yarası Sultangazispor’dur. İlçenin mülki amirleri bu olaya el atmalıdır ve kurulacak yönetime maddi ve manevi destek olmalıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sahte Parfüm ve İçki Operasyonu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.