a

Sultangazispor Yönetimi Mevcut Kadroyu Koruma Kararı Aldı

Bal Ligi temsilcimiz Sultangazispor Kulübü 2014-2015 Futbol sezonunda top koşturan mevcut kadroyu koruyarak, 2015-2016 Futbol sezonuna hazırlanmayı hedefliyor…

 

10 Mayıs Pazar günü yapılan kongrede yeniden Sultangazispor Kulübü Başkanlığına seçilen Osman Cengiz ve ekibi, kongre sonrası başarılı teknik direktör Memduh Fidan’la yeni sezon için el sıkışmıştı. Kongre sonrası transfer görüşmelerine başlayan yönetim, 2014-2015 Futbol sezonunda Sultangazispor forması altında ter döken mevcut kadroyu koruma kararı aldı.

Sultangazipsor-beyköyspor7

Önümüzde ki sezon en fazla 3-4 kaliteli oyuncu almayı planlayan Sultangazispor yönetimi, mevcut kadroyu korumak istiyor. Bundan dolayı Yönetimin 2014-2015 Futbol sezonunda Sultangazispor forması altında top koşturan birçok oyuncu ile görüştüğü ve şimdiden takımın yarısı ile antlaşmanın sağlandığı söyleniyor.  Sözleşmeleri sona eren oyuncuların önümüzdeki günlerde sözleşmelerinin yenileneceği camia içerisinde konuşuluyor.

sultangazipsor-kongreDSC_0608

10 Mayıs’ta yapılan kongrede çıraklık, kalfalık dönemini geride bıraktıklarını, ustalık döneminin başladığını dile getiren Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “Sultangazispor’un kaybedecek bir dönemi daha yok. Artık ikinciliğin bile başarılı olmadığı bir döneme giriyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kanlı Pusu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.