a

Sultangazispor Voleybolda iddialı

BAL Ligi’nde göstermiş olduğu mücadele ile şampiyonluğa oynayan Sultangazi Spor futboldan sonra Voleybol’da da adını altın harflerle yazdırmayı amaçlıyor. Kısa bir süre önce kurulan Sultangazispor Voleybol Takımı ilk maçına çıktı. Filelerin efendisi olmaya aday Sultangazispor Voleybol Takımı Fatih Koleji’ni 3-0 yendi.




Sultangazi Spor Kulübü ilk defa katıldığı Deplasmanlı Bölgesel Erkekler Voleybol Liginde ilk maçında Fatih Kolejiyle karşılaştı.


3-0’lık skorla sahadan galip ayrıldı. Sultangazi Spor 3 setide 25-22’lik skorlarla geçmesini bildi. 3 aylık hazırlık döneminin ardından ilk maçtaki galibiyet takıma moral aşıladı. Maça damgasını vuran Salih, tecrübesini konuşturan Bülent – Orhan kardeşler ile Sedat, Onur ve Oğuz'un mücadelesi müsabakanın kazanılmasında önemli rol oynadı.


 


İlk maçta takımı bırakmayan Başkan Nevzat Yılmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Öztürk, Yönetin Kurulu üyesi Azmi Göktaş,Necip Saymaz,  Eyup Göl, Sultangazispor Teknik Direktörü Alaattin Çepeloğlu müsabakanın başından sonuna kadar tezahüratlarla destek oldular ve maç sonunda takımı sahaya inerek tebrik ettiler.  


Sultangazispor Voleybol Takımı 2. maçını 27 Ocak Pazar Günü saat 17.00 da   Bursa deplasmanın da Ortabağlar Spor kulübüyle karşılaşarak gurubunda iddialı olduğunu göstermek istiyor.


 Sultangazispor : Takım Kadrosu:


1   ORHAN – 2 DAVUT – 4 BÜLENT- 6 SAMET- 7 SALİH- 8 OĞUZ – 9  SERCAN  
10 SEDAT – 11  ONUR – 12  ADEM –  13  MURAT 


Teknik Sorumlu: Ercan KAHRAMAN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Altunay Haftasonunu Yoğun Geçirdi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.