a

Sultangazispor Olağan Kongresi Yapıldı

VİDEO HABER- 13 yıl sonra sağlık sorunlarını gerekçe göstererek yaklaşık 3 ay önce Sultangazispor Kulüp Başkanlığından istifa eden Nevzat Yılmaz’ın yerine yönetim kurulu kararıyla Osman Cengiz getirilmişti. Yönetim Kurulu kararıyla geçici kulüp başkanlığına seçilen Osman Cengiz Bal Ligi’nin sona ermesiyle kongreye gitme kararı aldı.

Hayat Restaurantta gerçekleştirilen Sultangazispor Olağan Kongresinde Osman Cengiz yapılan açık oylama ile tüm delegelerin oylarını alarak kulüp başkanlığına seçildi. Kongreye katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise “Sultangazispor Stadı”nın müjdesini verdi.


Divan Başkanlığını Osman Büyügöz, Başkan Yardımcılığını Mahmut Özer ve İsmail Uzun’un yaptığı kongre 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sultangazispor olağan kongresinin açılış konuşmasını başkan Osman Cengiz yaptı. Konuşmasında eski kulüp başkanı Nevzat Yılmaz’a Sultangazispor’a sunduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Cengiz, “Hedefimiz Sultangazispor Kulübü içerisinde kurumsal bir yapı oluşturmak, tesisleşmek ve altyapıyı oluşturmaktır” diye konuştu.




Kongrede konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay ise aynı heyecanla Sultangazispor’un önümüzdeki dönem profesyonel lige yükseleceğine inandığını ifade etti. Sultangazispor’un adına yakışır bir stadyum projesinin müjdesini vererek konuşmasını sürdüren Başkan Altunay, geçici olarak kulübün tesisleşme sorununu da çözeceklerini söyledi.


Sultangazispor Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz Sultangazispor Kulübünün geldiği noktadan mutlu olduğunu söyledi.  Osman Cengiz başkanlığındaki yeni yönetimin çok değerli insanlardan oluştuğunu belirten Yılmaz, “Bu yönetim benim hayalini kurduğum bir yapıdan oluşuyor” dedi.


Yapılan açılış konuşmalarından sonra açık oylamaya gidildi. Açık oylama sonucu tek liste ile kongreye giden Osman Cengiz kulüp başkanlığına seçildi. Oylama sonrası 13 yıl kulüp başkanlığı yapan Nevzat Yılmaz’a Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Kulüp Başkanı Osman Cengiz bugüne kadar sağlamış olduğu emeklerinden dolayı plaket takdim ettiler.


12 Mayıs Anneler günü dolayısıyla Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz Anneleri de unutmadı. Başkan Altunay’a çiçek takdim eden Cengiz, Başkan Altunay aracılığıyla İlknur Altunay ve tüm annelerin “Anneler Günü” kutladı.



OSMAN CENGİZ BAŞKANLIĞINDAKİ SULTANGAZİSPOR YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR;


YÖNETİM KURULU ÜYELERİ


Abdurrahman GÜNGÖR, Ahmet BALCI, Ali Rıza TOPÇU, Altan AYGÜN, Ayhan HAFIZOĞLU, Azmi GÖKTAŞ, Dursun AYDIN, Fetullah KARDAŞ, Güray ÖRS, Hacı Bayram BİLÇE, Halil POYRAZ, Haluk BOZKURT, Hamza BAHAT, Hamza ÖZKAN, Kemal EYYÜPOĞLU, Mustafa GÜNAYDIN, Mustafa GÜNEŞ, Nurgün GÜNGÖREN, Oktay ŞAMDANLI, Osman DERDİYOK, Ramazan DERE, Sedat ÇETİNTAŞ, Suat ÖZTÜRK, Tarkan YOLAT, Veysel ÇUKURÇAYIR, Yılmaz SAKA, Zekeriya HAYIRLIOĞLU, Zeki ÖZTÜRK, Ahmet İHTİYAR, Ali SEYİSOĞLU, Caffer KARAKAŞ, Ercan KARABAYIR, Ertuğrul KOÇYİĞİT, Eyüp GÖL, Fikret CANSIZ, Harun ÖGE, Hüdaverdi GÜLMEZ, İsmail ÖNER, İzzet YUVAKGİL, Mahir POLAT, Murat AKÇAY, Necip SAYMAZ, Özcan ALTUN, Sadık DOĞAN, Sami GÜL, Tazabey HAYDAR, Tuncer GÖKÇE, Yılmaz YEŞİLTAŞ, Av.Ali BAŞKAYA, İbrahim Batan, Umut ÖZTÜRK, İsmail UZUN, Suat NURKAN, A.Senih AYHAN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hırsızlar 3 Çocuk Annesini Öldürdü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.