a

Sultangazispor 2- Edirne Gençlikspor 1

İlk yarıyı 0-1 mağlup bitiren Sultangazispor’a 90 dakika desteğini bir an bile olsa esirgemeyen taraftarın coşkulu tezahüratı takımı da ateşledi ve ikinci yarı Sultangazispor 12. adamın desteğiyle sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Tribünlerdeki taraftar desteği ile avantajını kullanan Sultangazispor 3 puan alarak LİG’de kalma mücadelesine devam ediyor.

Maça konuk ekip Edirne’nin vuruşuyla başlandı. Maça hızlı başlayan Sultangazispor henüz 2. dakikada bulduğu net gol fırsatından Emre’yle yararlanamadı. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna ağırlık veren Edirne pozisyonlar bulmaya başladı.24. Dakikada Remzi’nin sol ceza sahası üzerinden vurduğu şut az farkla auta çıktı. Maçın 35. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Turgut, aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi. (0-1)

Dakika 45 Volkan’ın sağ taraftan yaptığı ortada Serhat topu auta gönderdi.

İlk yarı Edirne’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi Sultangazispor fırtına gibi başladı. 74. Dakikada Halil İbrahim sol taraftan ceza sahasına sokuldu rakibinin yaptığı müdahale sonucunda yerde kalan İbrahim takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Oğuz, topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek beraberliği sağladı.(1-1)

Bu golden 2 dakika sonra Oğuz’un ceza sahasına sol taraftan gönderdiği topu Yalçın kafayla filelere gönderdi ve takımını öne geçiren golü kaydetti. (2-1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de Polis aracı devrildi; 3 Yaralı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.