a

Sultangazi’nin kentsel dönüşümü bu toplantıda konuşuldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, aralarında Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ında bulunduğu belediye başkanları ile görüştü. Görüşmede kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Çevre Projeleri açılış töreninde katıldı. Bakan Özhaseki, program sonrası Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile biraya geldi.

sultangazi-kentsel-dönüşüm

Dört Belediye Başkanı ile özel bir görüşme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Görüşmede yer alan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçede ki kentsel dönüşüm projeleri hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi bilgilendirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazili Öğrencilere Karne Hediyesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.