a

Sultangazi’nin İlk Bowling Salonu Açıldı

Sultangazi’nin ilk ve tek Bowling salonu Neva Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

Yaklaşık 1 ay önce mini bir törenle açılışı yapılan Neva Alışveriş Merkezi’nde oluşturulan ve 13 kişinin istihdam edildiği bölgenin ilk Bowling Salonu hizmete girdi. Sultangazili işadamları Ergin Kırmaç, Abdulkadir Çiçek ve Abdulkerim Şengül tarafından hizmete açılan Star Bowling Salonu, yoğun ilgi görüyor. Hiçbir eğlence mekanının bulunmadığı yaklaşık 600 bin nüfuslu Sultangazi’de bowling salonu açılması vatandaşı da memnun etti.

Cumartesi günü hizmete açılan Star Bowling Salonu en çok da gençlerin uğrak mekanı oldu. Neva Alışveriş Merkezi’nde alış-veriş yapmaya gelen bazı aileler de, bowling salonundaki kafeteryada oturup oyunu izliyor, ardından da ilk denemelerini yapıyorlar.

sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8923 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8929 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8930 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8933 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8934 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8940 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8941 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8943 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8944 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8947 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8949 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8950 sultangazi-Star Bowling Salonu_DSC8951

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de iki grup arasında çatışma: 2 ölü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.