a

Sultangazililerin Yüzde Kaçı Başkan Altunay'ı Tanıyor?

2009 yerel seçimlerinde Sultangazi'nin Kurucu Belediye Başkanı olarak göreve seçildiğinde 'Bu dönem buradan fazla birşey beklemeyin. Sultangazi ancak ayaklarının üztünde durur.' söylentilerinin olduğunu söyleyen Başkan Altunay, “Sultangazi'yi en üst seviyeye çıkarmak için ekibimle ve halkımızla birlikte omuz omuza vererek çok çalıştık. Çalışmalarımızn neticesinde de o söylentileri boşa çıkardık” dedi.

Kamuoyunun nabzını tutmak için belediye olarak anket çalışması yaptıklarını söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay, anket sonuçlarının beklediklerinin üzerinde olduğunu söyledi. Belediyeciliğin halkın memnun etmek olduğunu ifade eden Başkan Altunay, “Sultangazi Belediyesi olarak bizde ilçemizde halkımızın nabzını tutmak için anket çalışması yaptık. Yapılan anket çalışması bizim açımızdan çok iyi görünüyor. Yaptığımız anket sonucunda halkımızın yüzde 85'i Sultangazi Belediyesinin çalışmalarından haberdar ve Belediye Başkanını tanıyor.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Altunay; Siyaseti Ticaret için değil, hizmet için yapıyoruz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.