a

Sultangazililere Teşekkür Etti

1 Kasım erken seçimleri öncesi Türkiye’nin istikrarı ve geleceği için Ak Parti’ye katılan DSP eski İlçe Başkanı Fatih Öznam bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

Açıklamasında neden Ak Parti’ye katıldığına geniş detayıyla yer veren Fatih Öznam şunları ifade etti;

 

Saygıdeğer Sultangazililer;

 

1970 yılında rüzgarının sert estiği, insanının mert olduğu Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde doğdum.1979 yılından bu yana Sultangazi’de ikamet ediyorum ve inşaat sektöründe iş yapmaktayım. Benim için doğduğum yer kadar, doyduğum yerde önemlidir.

 

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde bir siyasi partiden Sultangazi Belediye Meclis Üyesi adaylığı müracaatında bulunarak, aktif siyasete başladım. Seçimlerden sonra ise meclis üyesi adayı olduğum partinin İlçe Başkanlığı görevine getirildim.  2,5yıl boyunca herkesçe bilinen bu partide başarılı bir şekilde ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. 2012 yılında ise işlerimin yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden istifa ettim. Akabinde değerli arkadaşım Sultançiftliği Spor Kulübü Başkanı Osman Büyükgöz’ün teklifiyle yönetim kadrosuna katıldım. Halen bu görevim devam etmektedir.

 

2012 yılından itibaren siyaseten uzak durmama rağmen, birçok siyasi partiden teklif aldım. 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra ülkemizin kaosa doğru sürüklenmeye çalışıldığını gördüm. İstikrarın kaybolmaya başladığını, birliğin beraberliğin, barışın bozulduğunu, Türkiye’mizin koalisyon ortamına çekilmeye çalışıldığını gördüm.

 

1 Kasım 2015 seçimlerine 1 ay kala değerli meclis üyemiz Yusuf Kızıldağ ve ilçe Başkan Yardımcılarımız Ramazan Altan ile Halil Poyraz’ın davetleriyle Ak Parti’ye katılım yapmak için Ömer Yılmaz ağabeyimizin önderliğinde oluşturulan guruba katılarak muhteşem bir törenle Ak Parti saflarına geçtik. Bu süreçte tepkiler alsam da destek oranı çok büyük oldu.1 ay gibi kısa zamanda gurubumuzla birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. 25 Ekim 2015 tarihinde Yenikapı mitinginde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun taktığı parti rozetiyle onurlandık, gururlandık.

 

Ak Parti’ye katılma amacım; Ülkemizin çekilmeye çalışıldığı istikrarsızlık ve koalisyon ortamından kurtulmasına, birliğin, beraberliğin, dirliğin, düzenin, barışın ve kardeşliğin devamına katkı sağlamaktır. Bunda başarılı olabildiysek kendimle gurur duyuyorum.

 

Birliğe, beraberliğe ve istikrara en çok ihtiyaç duyulan bu zamanda başta gurubumuzda ki değerli başkanlar Ömer Yılmaz’a, Fahri Özer’e, Hakan Yıldırım’a, Ali Demir’e, Ahmet Sarısoy’a gurubumuzda bulunan diğer arkadaşlara ve bizleri aralarına davet eden başta Sayın ilçe Başkanım Suzan Dağlar Civan’a, Belediye Başkanım Sayın Cahit Altunay’a, Belediye Meclis Üyemiz Yusuf Kızıldağ’a, ilçe başkan yardımcılarım Ramazan Altan’a, Halil Poyraz’a, Kemal Eyüpoğlu’na, Yasin Gazi’ye, Cemalettin Çelebi’ye, Umut Öztürk’e, SKM Başkanım Süleyman Yiğitoğlu’na, Kadın Kolları Başkanım Nurcan Öztürkmen’e ve ismini zikredemediğim tüm  Ak kadrolara, tüm yönetici arkadaşlara, yanımda olan tüm dostlarıma, akrabalarıma ve arkadaşlarıma Sultangazi’de gerçek haberlere imza atan yerel basın mensuplarına ve en önemlisi Ak Parti’ye yüzde 61 oy veren Sultangazi halkına, tüm Türkiye’ ye en yürekten duygularımla teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun yolumuz açık olsun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yeşiltaş’ın seçim tahmini tuttu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.