a

Sultangazili İşadamı Milli Takımın Başına Getirildi

Yeşil Tekstil firmasıyla ülke genelinde bir marka yaratan Zülfikar Yeşil Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve yönetim kurulu kararıyla Karate Milli Takımı Menajerliğine getirildi. Uzakdoğu sporuna gönül veren ve uluslararası müsabakalarda birçok başarıya imza atan Yeşil Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Zülfikar Yeşil Türkiye Karate Federasyonu hakemliğinin yanı sıra Menajerliğe getirilmesi spor camiasında büyük sevinç yarattı.


Yıllardır Uzakdoğu sporuna ilgi gösteren ve hakemlik derecesine kadar yükselen Yeşil’in başarısı Milli Takım menajerliğine kadar yükseldi. Sultangazi’nin reklam ve tanıtımına büyük katkı sunacak olan bu gelişme üzerine gazetemize konuşan Zülfikar Yeşil, “Uzakdoğu sporu benim vazgeçilmezimdir. Ufak yaşlarda başladığım Karate sporuna olan ilgim 25 yaşından sonra profesyonellikle noktalandı. Yurt içi ve yurt dışında birçok müsabakanın yanı sıra, birçok turnuvada derece aldım. Özellikle yurt dışı turnuvalarında birçok derece alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ettim. Türkiye Karate Federasyonu Başkanımız Sayın Esat Delihasan ve yönetim kurulu üyelerinin beni bu göreve seçmeleri son derece mutlu etmiştir. Sizlerin aracılığıyla bir kez daha federasyonumuza teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Zülfikar Yeşil son olarak, İsviçre’nin Basel şehrinde düzenlenen 3. Basel Open Masters turnuvası Veterans kumite de ikinci, katada da 3.oldu.


Haber. Emin DOĞAN

Tüm Yorumlar (1)
  • YILMAZ
    11 yıl önce
    0 0

    Sayın yeşil tekstil yönetim başkanı zülfikar beyi canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını duayla istiyoruz mevladan Allah yar ve yardımcısı olsun

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MHP Arnavutköy Yeni Binasında

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.