a

Sultangazili Erzurumlular’dan Erdoğan’a Destek

Sultangazi Erzurumlular Derneği tarafından dernek üyelerine ve Erzurumlu işadamlarına iftar yemeği verildi. İftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı İmdat Kamacı Erzurumluların Milli İrade’ye 10 Ağustos’ta yeniden sahip çıkcağını belirterek, “Dernek olarak Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz” dedi.

 

Sultangazi Erzurumlular Derneği Başkanı İmdat Kamacı, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Erzurumlu işadamlarının katıldığı iftar yemeği Osmanlı Restaurant’ta düzenlendi. İftar yemeği sonrası bir açıklama yapan Dernek Başkanı İmdat Kamacı, ilk turu 10 Ağustos’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi.

SAMSUNG CSC

Erzurumlular’ın bir önceki seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakan’a ve milli iradeye sahip çıkacağını söyleyen İmdat Kamacı, “Sultangazi’de yaşayan Erzurumlular Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bir önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimde de sahip çıkarak en yüksek oyu verecektir.” dedi.

 

Mübarek Ramazan ayında burada sadece hemşerileriyle bir arada gelip paylaşmanın verdiği bereketin coşkusunu yaşadıklarını Kamacı, ”Gönlümüz kalbimiz kırık şu anda, Filistin’de, Gazze’de, Kerkük’te, Musul’da, Sincan Uygur bölgesinde orda zulüm altında kalan soydaşlarımız var. Dindaşlarımıza Allahtan sabır diliyorum. İsraillin yaptığı bu soykırımı lanetliyor kınıyorum.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gülen Gazze sessizliğini bozdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.