a

Sultangazi’de ulu önder Atatürk anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde Sultangazi’de düzenlenen programlarda saygı ve özlemle anıldı.

 

Sultangazi Hükümet Konağı’nda ki programda Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat ettiği saat 9.05′te ilçede hayat durdu. Seyir halindeki araçlarını durduran araç sahibi ve vatandaşlar saat tam 9.05′te Ata için sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulundu.

CTbv12GUcAAS1bU

Atatürk Ölümünün 77. Yılında Sultangazi Hükümet Konağı önünde düzenlenen programla anıldı. Sultangazi protokolünün katılımı ile düzenlenen program çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunumunun ardından Saat 09.05′de Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.  Protokol 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni için İstek Kaşgarlı Mahmut Okulları Konferans Salonu’na davet edildi. Burada düzenlenen programa; İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, Topçu Albay Sait Altınyuva, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, Siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CTcDpFiWUAA1u4w CTcDpGBXAAAzKyi CTcDpH8WUAA18Cu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Biz mi kazandık, yoksa onlar mı kaybetti?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.