a

Sultangazi'de Son Aday Evsal Yucak

Cumhuriyet Halk Partisi eski ilçe Başkan Yardımcısı ve İşadamı Evsal İsa Yucak 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Yucak CHP İlçe Örgütü’ne gelerek başvuru dosyasını ilçe Başkanı Ali Boztaş’a sundu. Yucak’ın başvurusuyla CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nde Belediye Başkan aday adayı sayısı 3’e yükseldi.


CHP ilçe Yöneticileri ve yakın çevresinin katılımıyla Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ali Boztaş'a sunan Evsal İsa Yucak, “Sultangazi'nin gerçek sahipleri biziz” dedi. Başvuru dosyasını teslim alan CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş, Evsal İsa Yucak ile 2 yıl boyunca çalıştıklarını ve Yucak'ın örgüte yakın bir isim olduğunu söyledi. Evsal İsa Yucak'ın Sultangazi'nin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade ederek kendisine başarılar diledi.


 

Yaklaşık 3 ay önce CHP İlçe Başkan Yardımcılığından istifa eden Evsal İsa Yucak beklenen çıkışı yaparak 2014 yerel seçimlerine 8 ay kala CHP Sultangazi Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’a sunan Yucak, başvuru yaparken büyük heyecan duyduğunu dile getirdi. Yucak, “1978 yılında beri Sultangazi’de yaşayan biri olarak ilçenin sorunlarına hakimim.  Bizler Sultangazi'nin gerçek sahipleriyiz. Bu ilçenin gerçek sahipleri olarak bizler 2014 yerel seçimlerinde Sultangazi'yi sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracağız. 2014 yerel seçimlerine belediye başkan aday adaylığımı bugünden itibaren açıklamış bulunuyorum” dedi.

 


 

Evsal İsa Yucak’ı bir diğer Belediye Başkan Aday adayı Hüseyin Kara ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday adayı Ferhat Epözdemir'de yalnız bırakmayarak kendisine başarılar diledi.

 


AYRINTILAR GELECEK…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşte Sultangazi'nin adayları

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.